Ο Δήμος Λαγκαδά στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ του Βερολίνου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Δήμου Λαγκαδά στην 79η Διεθνή Έκθεση προώθησης Αγροτικών Προϊόντων του Βερολίνου “ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ”. Ο Δήμος συμμετείχε για 3η συνεχή χρονιά στην μεγάλη ετήσια εκδήλωση, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ανοίγοντας δρόμους ανάπτυξης και συνεργασίας των παραγωγών της περιοχής μας, με ξένες ανταγωνιστικές αγορές.

Οι οκτώ  συνολικά παραγωγοί που συμμετείχαν στην φετινή αποστολή είχαν την δυνατότητα να “συστήσουν” τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους στους χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης, ενώ παράλληλα διανέμονταν διαφημιστικό υλικό προβολής της παραγωγής τους.

Σημαντικές ήταν οι παρουσίες που επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου μας κατά την διάρκεια της έκθεσης, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Μελάς, ο Υπουργός Γεωργίας της Γερμανίας κ. Φρίντριχ, ο Δήμαρχος και Κυβερνήτης του κρατιδίου του Βερολίνου κ. Βόβεραιτ, ο τοπικός Βουλευτής του κρατιδίου του Βερολίνου κ. Γκουίνι και ο πρώην Γενικός Πρόξενος της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη κ. Ομπερμάιερ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!