Τα 2.528 νέα ονόματα ωφελουμένων στο «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον»

Σε συνέχεια της απόφασης υπαγωγής 5.046 νοικοκυριών συνολικού επιλέξιμου προϋπολογισμού 56.462.314,33 ευρώ στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον», της πρόσθετης υπαγωγής επιπλέον 909 ωφελούμενων, το ΕΤΕΑΝ ανακοίνωσε επιπλέον ονόματα δικαιούχων.

Συνολικά υπάγονται 2.528 επιπλέον ωφελούμενοι, με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό επενδύσεων 28.798.681,20€. Δείτε την απόφαση με τα νέα ονόματα, πατώντας ΕΔΩ.

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων από τους ωφελούμενους, είναι 3 μήνες από την ημερομηνία εκταμίευσης προκαταβολής ή την ημερομηνία υπογραφής της δανειακής σύμβασης με τους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς εφόσον δεν καταβάλλεται προκαταβολή.

Η επιδότηση επιτοκίου αφορά όλη τη διάρκεια του δανείου.

Εάν μέχρι την υπογραφή της δανειακής σύμβασης δεν έχουν προσκομιστεί τα δικαιολογητικά που τυχόν δεν υποβλήθηκαν κατά την υποβολή της αίτησης, η υπαγωγή του ωφελούμενου θα ανακληθεί.

Τα ωφελήματα του προγράμματος θα καταβληθούν υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος, όπως περιγράφονται στον Οδηγό Εφαρμογής του προγράμματος και στους όρους της σύμβασης δανείου με το χρηματοπιστωτικό οργανισμό.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την ένταξή τους στο πρόγραμμα μέσω των συνεργαζόμενων χρηματοπιστωτικών οργανισμών εντός 10 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της παρούσης στους συνεργαζόμενους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, ώστε να προσέλθουν σε αυτούς για την υπογραφή των δανειακών συμβάσεων, έως και τις 15/12/2016.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση