Αυλαία για το 13ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 στις 18:00, ανοίγει στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος η αυλαία του Πανοράματος Οικολογικών Ταινιών με τίτλο «Παράθυρα στον Πλανήτη» που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) για 13η συνεχή χρονιά.

Οι προβολές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 30/11 και Πέμπτη 01/12 στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, ενώ την Παρασκευή 02/12 και Σάββατο 03/12 θα μεταφερθούν στο κτήριο της Ελληνικής Εταιρείας στην Πλάκα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, πατώντας ΕΔΩ.

H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενώνει και φέτος τις δυνάμεις της με την ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ παρουσιάζοντας ταινίες από την Ελλάδα, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Δανία, την Ελβετία, τις Η.Π.Α. και την Φινλανδία. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία που δίνει νέα ώθηση στο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών και διευρύνει το κοινό του επισημαίνοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης και πληροφόρησης όλων μας.

Τις ημέρες προβολών, όπως πάντα, έχουν προγραμματιστεί ειδικές θεματικές συζητήσεις και παρουσιάσεις με διακεκριμένους ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο Ι. Ζιώμας, Καθηγητής & Κοσμήτορας Σχολής Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π., ο Δρ. Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρος Οικολογικής Εταιρίας Ανακύκλωσης, κ.α.

Το εισιτήριο ανά ταινία είναι € 4,00, ενώ το εισιτήριο ημέρας €7,00. Η είσοδος για μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους είναι ελεύθερη.

To 13ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, το Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ), το Centre Culturel Hellénique και την Locus Athens.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ellet.gr

Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Τριπόδων 28, 10558 Αθήνα

Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Οδός 48 & Μ. Αλεξάνδρου 134-136, 104 35 Κεραμεικός

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση