Δένδρο έγινε... γλυπτό λόγω ψύχους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Διερχόμενοι πεζοί αλλά και οδηγοί σταματούν για να δουν το δένδρο που «πάγωσε στην οδό Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Απέναντι από αυτό εντυπωσιάζουν οι σταλακτίτες που σχηματίστηκαν στα μπαλκόνια της πολυώροφης πολυκατοικίας.

Το ξεχωριστό  θέαμα δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν. Πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν το «παγωμένο» δένδρο και βέβαια να στείλουν τη φωτογραφία σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

pagos-2«Μοιάζει με έργο τέχνης. Είναι αξιοπερίεργο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης» είπε μια νεαρή.«Είναι εκπληκτικό το θέαμα, σταμάτησα για να το θαυμάσουμε μαζί με τη φίλη μου», ανέφερε ένας περαστικός, ενώ ένας καταστηματάρχης είπε: «Από το πρωί σταματά ο κόσμος και φωτογραφίζει τα  παγωμένα κλαδιά του δένδρου ενώ σηκώνει το κεφάλι ψηλά  και βλέπει τους σταλαγμίτες στα μπαλκόνια» .

Το φαινόμενο προκλήθηκε εξαιτίας διαρροής σε σωλήνα νερού σε διαμέρισμα παρακείμενης πολυκατοικίας. Λόγω του αέρα, τα νερά έτρεχαν προς την κατεύθυνση του δένδρου και έτσι σχηματίστηκε το εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο... γλυπτό.

Για την αποφυγή ατυχήματος ο Δήμος Θεσσαλονίκης έριξε αλάτι και τοποθέτησε  την ταινία απαγόρευσης για τους πεζούς.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση