«Έλα απόψε στου… Μελά»

Μετά από δεκαετίες το Κρατικό Θέατρο σε συνεργασία με το δήμο Παύλου Μελά εγκαινιάζει τη Θερινή Σκηνή στο πρώην στρατόπεδο «Παύλος Μελάς». Η επίσημη πρεμιέρα της Σκηνής θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιουλίου 9 μμ με την παράσταση «Έλα απόψε στου… Μελά» σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλατζόπουλου.

Πρόκειται για μία φαντασμαγορική παράσταση, την οποία υπογράφουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, με δεκάδες ηθοποιούς και 240 κοστούμια, μοναδική χορογραφία και εξαίρετη μουσική επιμέλεια. 30 ηθοποιοί επί σκηνής τραγουδούν και χορεύουν έχοντας δίπλα τους ζωντανή ορχήστρα παρουσιάζοντας την ιστορία της Ελλάδας και του λαϊκού θεάτρου σε μια επιθεώρηση.

«Στην κρίση απαντάμε με Πολιτισμό, δήλωσε ο Δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος. Εξάλλου, ο πολιτισμός είναι επένδυση στον Άνθρωπο και την κοινωνία. Και τώρα πια ο πολιτισμός έρχεται να συναντήσει τη διεκδίκηση. Το θέατρο γίνεται ο φορέας μετάδοσης της απαίτησης της τοπικής κοινωνίας για την οριστική παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά και των ελεύθερων χώρων γενικότερα στις τοπικές κοινωνίες.

»Το σημαντικότερο στοιχείο της νέας συνεργασίας είναι το γεγονός ότι μπαίνουμε στο στρατόπεδο. Ο δήμος Παύλου Μελά δεν περιμένει άλλο. Οι πολίτες είναι εδώ και διεκδικούν τους ελεύθερους χώρους που τους ανήκουν. Αποδεικνύουμε την ανάγκη αξιοποίησης του χώρου υπέρ του πολιτισμού με έμφαση στο χρηστικό πράσινο. Δίνουμε ζωή στα χαλάσματα, στα ερειπωμένα κτίρια που καταστρέφονται».

 Για τους δημότες Παύλου Μελά ισχύει η εκπτωτική κάρτα πολιτισμού (τηλ. επικοινωνίας: 2313-302-835 & 936)στην τιμή των 8€. Η είσοδος σε μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου, ανέργους και ΑμεΑ είναι δωρεάν με επίδειξη κάρτας.

 Γενική είσοδος: 10€

 Πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου στις 9 μμ.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στις 21.00

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!