«Επιχειρώ Οικολογικά»

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Επιχειρώ Οικολογικά» στο πλαίσιο του προγράμματος «Εθελοντές για το Περιβάλλον».
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαΐου στις ώρα 18:00, στο ΘΕ.ΠΑ.Ν, (Οδός Παπαδιαμάντη και Κατσαντώνη, Ελευθέριο Κορδελιό), απευθύνεται σε ιδιοκτήτες καταστημάτων του Δήμου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για θέματα αειφόρου διαχείρισης, εξοικονόμησης ενέργειας και νερού, και περιορισμού απορριμμάτων στις επιχειρήσεις τους.
Οι ιδιόκτητες καταστημάτων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με έξυπνες και απλές πρακτικές εξοικονόμησης νερού και ενέργειας, καθώς και ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων τους. Επιπλέον, με το πέρας των παρουσιάσεων οι ιδιοκτήτες θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ενδιαφέρον και δέσμευση για την εφαρμογή κάποιων από αυτές τις πρακτικές στα καταστήματά τους. Ως απόδειξη συμμετοχής θα αποδοθεί στους καταστηματάρχες αυτούς ένα διακριτικό σήμα, το οποίο θα είναι αυτοκόλλητο και θα τοποθετείται στα καταστήματα.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

Παρασκευόπουλος Στέφανος, Καθηγητής Οικολογίας & Αγωγής στην Προστασία του Περιβάλλοντος, Π.Τ.Ε.Α., Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Μπούσιου Ευαγγελινή, Περιβαλλοντολόγος MSc

Τσαβδαρίδου Αναστασία, Πολιτικός Μηχανικός, υποψήφια διδάκτωρ στη Διαχείριση Υδατικών Πόρων

Ηλιούδη Χαρίκλεια, Πολιτικός Μηχανικός, MSc Περιβάλλοντος

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!