«ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες»

Ιπποφάες

Νέοι και ήδη υπάρχοντες αγρότες, υποψήφιοι επιχειρηματίες, άνεργοι που αναζητούν λύσεις για αυτοαπασχόληση αναμένουν με ενδιαφέρουν  το 1ο Συνέδριο – έκθεση  «ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες».Στο συνέδριο-έκθεση θα παρουσιαστούν προτάσεις για την καλλιέργεια   στέβιας , ιπποφαούς, blueberry, goji berry, aloe vera, ροδιάς, τρούφας ,  μανιταριών, αρωματικών φυτών.

Ακόμη,  οι σύνεδροι θα ενημερωθούν  για βιοκαύσιμα, για πέλετς (pellets), για αγριαγκινάρα, για βελανιδιές, για σαλιγκαροτροφία, για αγελαδοτροφία, για στρουθοκαμήλους, για ελιές πυκνής φύτευσης, για σμέουρα, για μύρτιλο, για ακτινίδια, για κρανιές, για φραγκοστάφυλο, για βατόμουρο, για αρόνια, για θερμοκήπια και σπόρους, για λουλούδια, για καστανιές, για καρυδιές, κ.ά.

 Στην έκθεση θα λάβουν μέρος έμπειροι επιχειρηματίες και καλλιεργητές από τους παραπάνω κλάδους, καθηγητές γεωπονικού πανεπιστημίου. Όλοι τους  θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους σε όλους τους συνέδρους. Οι σύνεδροι θα έχουν  την ευκαιρία να  συμμετέχουν  σε εργαστήρια (workshops) για επιτόπια πρακτική επίδειξη.

Το συνέδριο-έκθεση θα λάβει χώρα από 8 έως 11 Ιουνίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης-Αθήνα.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!