«Τα σκουπίδια σου στον κάδο και… καθάρισες!»

Οι fans της HELMEPA στο Facebook προτείνουν το μήνυμα της θερινής εκστρατείας 2013 .
Μετά από τρεις εβδομάδες έντονου συναγωνισμού, το ακόλουθο είναι το μήνυμα του "Γλάρου" της HELMEPA που θα προβληθεί ευρέως με τη νέα θερινή εκστρατεία:«Τα σκουπίδια σου στον κάδο και… καθάρισες!». Η έμπνευση ανήκει στη Ζωή Σταυρίδου από τη Θεσσαλονίκη και επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις που υποβλήθηκαν από συμμετέχοντες σε όλη την Ελλάδα. Στους φίλους που τα μηνύματα τους επιλέχθηκαν ως τα 10 καλύτερα, η HELMEPA απονέμει αναμνηστικό ρολόι χειρός.
Εκτός από τον τίτλο του δημιουργού του νέου συνθήματος της HELMEPA, στη τυχερή νικήτρια προσφέρθηκε ως ειδικό βραβείο ένα πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων ιστιοπλοΐας για αρχάριους, ευγενική προσφορά του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ).
Η νικήτρια ευγενικά προσέφερε το βραβείο της σε έναν από τους υπόλοιπους 9 συνυποψήφιους της, που αναδείχθηκε κατόπιν κλήρωσης και είναι η Ευγενία Βογιατζιδάκη από την Αθήνα.
Η HELMEPA ευχαριστεί θερμά τον ΠΟΙΑΘ που υποστήριξε αυτή την πρωτοβουλία, η οποία είχε ως στόχο να προσελκύσει την ενεργό συμμετοχή του περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένου κοινού στην Ελλάδα, και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό για τις αξιόλογες προτάσεις τους. Με χαρά προσμένουμε ανάλογη συμμετοχή και σε επόμενες μελλοντικές προκλήσεις!
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!