Άρχισαν οι εγγραφές για τα σεμινάρια της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου, ξεκινάνε οι εγγραφές για τα Προγράμματα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής-Perrotis College.

Οι θεματικές ενότητες που προσφέρονται είναι στις εξής κατηγορίες:

- Τεχνολογία και Βιοασφάλεια Τροφίμων
- Γεωργική Παραγωγή και Τεχνολογία
- Κτηνοτροφική Παραγωγή και Τεχνολογία
- Αγροτική Οικονομία, Διοίκηση και Επιχειρηματικότητα
- Πολιτισμός, Τέχνη & Διατροφή

Τα προγράμματα προσφέρονται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Έχουν σκοπό να μεταδώσουν στους συμμετέχοντες νέες γνώσεις και κατάλληλες δεξιότητες, ώστε να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα τους στον επιχειρηματικό τομέα, να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας και την ποιότητα ζωής τους.

Οι εγγραφές για τα σεμινάρια ενηλίκων πραγματοποιούνται από 1 έως 23 Σεπτεμβρίου 2016 για το χειμερινό εξάμηνο και από 9 έως 31 Ιανουαρίου 2017 για το εαρινό εξάμηνο.

Οι θεματικές ενότητες που προσφέρονται είναι πάνω από 30 και ανανεώνονται κάθε χρόνο, σε αντικείμενα όπως Μελισσοκομία, Τυροκομία, Οινοτεχνία, Αμπελουργία, Ελαιοκομία, Αρωματικά Φυτά, Οικολογική Γεωργία, Πτηνοτροφία και άλλα πολλά. Τα μαθήματα έχουν βιωματικό χαρακτήρα και πραγματοποιούνται στο χώρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στις εγκαταστάσεις του Perrotis College και στο εκπαιδευτικό αγρόκτημα της Σχολής. Η διδακτέα ύλη αποτελείται από θεωρία και πρακτική άσκηση, με ιδιαίτερη έμφαση στην εξάσκηση σε πρακτικό επίπεδο. Τα σεμινάρια υλοποιούνται μία φορά την εβδομάδα, κυρίως καθημερινές ημέρες και απογευματινές ώρες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2310 492850 & 829 και στο email: lll@afs.edu.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση