Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Greenagenda

Η greenagenda κατάφερε να φθάσει το στόχο της. Για το 2012, μας επέλεξαν 14.000 αναγνώστες. Καθημερινά, ο μέσο όροςκυμάνθηκε από 450 έως 500 επισκέψεις. Κάντε κλικ… στην «πράσινη» ενημέρωση της Green Agenda .
Αισθάνομαι την ανάγκη, να σας πω ότι οι αριθμοί αυτοί μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας . Το μεγάλο στοίχημα, για εμάς είναι η ποιότητα της ενημέρωσης σας . Για το 2013 συνεχίζουμε τις θεματικές εκπομπές μας στη web tv. Επίσης, προτείνουμε λύσεις θέρμανσης, αναδεικνύουμε τον πράσινο τουρισμό και απευθυνόμαστε στους περιβαλλοντικά σκεπτόμενους τουρίστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής).
Θα ενημερώνουμε τον έλληνα αγρότη και τους ενδιαφερομένους για εναλλακτικές καλλιέργειες. Η προστασία του περιβάλλοντος για εμάς είναι μια διαρκής και επίπονη προσπάθεια .Μαζί, θα πρέπει να δώσουμε τον αγώνα. Η ευθύνη της Πολιτείας είναι να ελέγχει και να τιμωρεί τους παραβάτες. Δική μας ευθύνη είναι χωρίς κιτρινισμούς και υπερβολές να συμβάλουμε στην δημοσιοποίηση των προβλημάτων, με τη δική σας συμπαράσταση. Θέλουμε, οι πόλεις μας να γίνουν ανθρώπινες, οι πολίτες να συμμετέχουν στην ανακύκλωση. Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής είναι δικαίωμα όλων μας.
Όλοι μαζί κάνουμε κλικ… στη Green Agenda.
Καλή Χρονιά!
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!