Με το ταξίδι γεύσεων στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα, ένα επιτυχημένο τριήμερο εκδηλώσεων του Perrotis College, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Αγρο-διατροφικής Επιχειρηματικότητας είχαν την ευκαιρία, να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για νέα προϊόντα. Με τις εκδηλώσεις φάνηκε ο επιτυχημένος συνδυασμός σπουδών και επιχειρηματικότητας.
Περισσότερα στο video που ακολουθεί:http://www.youtube.com/watch?v=fraXgqL5Uv4