Ένα χριστουγεννιάτικο δένδρο στολίστηκε με ανακυκλώσιμα υλικά

Εθελοντές φόρεσαν τα σκουφάκια του Αϊ -Βασίλη και  έκαναν ένα μεγάλο δώρο στο περιβάλλον. Τα μέλη του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας «Μακεδονία», πραγματοποίησαν  μια εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιφερειακή οδό στο ύψος της Ευκαρπίας.

Στη δράση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αθλητισμού, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας του Παύλου Μελά Σάκης Λαζαρίδης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, ο σύλλογος γέμισε περίπου 20 σακούλες απορριμμάτων, κυρίως με παράνομες διαφημιστικές αφίσες που τοποθετούνται από εταιρείες αλλά και απόβλητα όπως πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια καφέ τα οποία δυστυχώς πετούν ασυνείδητοι οδηγοί, όταν διασχίζουν με τα αυτοκίνητα τους την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, τα μέλη του Συλλόγου των Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας στόλισαν και ένα δεντράκι με τα απορρίμματα που συνέλεξαν, φωτογραφία την οποία ανάρτησε ο αντιδήμαρχος Σάκης Λαζαρίδης  στα social media. Είναι χαρακτηριστικό πως στο συγκεκριμένο δέντρο, αντί για αστέρι στην κορυφή τοποθετήθηκε ένα πεταμένο παπούτσι!

«Αφιερωμένο σε όλους τους “ευαισθητοποιημένους” οδηγούς της Περιφερειακής οδού, που ελαφρά την καρδία ανοίγουν το παράθυρο του αυτοκινήτου…», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης

Οι εθελοντές ευχήθηκαν "καλή χρονιά με υγεία και σεβασμό στον συνάνθρωπο και στο Περιβάλλον".

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση