Έσωσε μια οικογένεια ελαφιών από παγωμένη λίμνη στον Καναδά (vid)

Ένας νεαρός άντρας έσωσε μια οικογένεια ελαφιών από μια παγωμένη λίμνη στον Καναδά και το βίντεο της διάσωσης έγινε viral με πολλούς να επαινούν την πράξη του.

Κατά τη διάρκεια του καναδικού χειμώνα η θερμοκρασία πέφτει πολύ κάτω από το μηδέν και τα νερά μπορούν να μετατραπούν σε φύλλο πάγου που μπορεί να γίνει παγίδα για κάποια άγρια ζώα.

Η διάσωση των ελαφιών έγινε στο Οντάριο και πρωταγωνιστής είναι ο Ryan Peterson ο οποίος περπατώντας στη λίμνη του δάσους στο βόρειο Οντάριο, βρήκε τα ελάφια που ήταν στον πάγο.

Τα ελάφια έδειχναν εξαντλημένα και ο Peterson συνειδητοποίησε ότι ήταν απίθανο να μπορέσουν να βγουν στη στεριά χωρίς βοήθεια και πως ήταν εύκολη λεία για τους λύκους.

Ο άντρας πλησίασε πρώτα τη μητέρα χρησιμοποιώντας τα παγοπέδιλα του για να την προσεγγίσει αν και γνώριζε πως ο πάγος ήταν αρκετά λεπτός και πως θα μπορούσε να σπάσει ανά πάσα στιγμή. Τελικά κατάφερε να περάσει το σκοινί γύρω από το λαιμό της και να βγάλει το ελάφι από τον πάγο. Στη συνέχεια επέστρεψε για τα δύο μικρά τα οποία έβγαλε επίσης έξω. Όταν ρωτήθηκε αν είχε συνειδητοποιήσει πως ο πάγος θα μπορούσε να σπάσει και να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο δήλωσε πως πήρε το ρίσκο και θα το ξαναέκανε.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση