Ακολουθήστε το αστέρι των Χριστουγέννων….

  Την περίοδο των εορτών ακολουθήστε το αστέρι των Χριστουγέννων μέχρι το Cretaquarium. Όπως κάθε χρονιά ,έτσι και φέτος το Ενυδρείο υποδέχεται τον Αϊ Βασίλη, ο οποίος αφήνει για λίγο το έλκηθρο του και φορώντας  μάσκα καταδύσεων,  βουτάει στις δεξαμενές του Ενυδρείου, φέρνοντας πολλά "δώρα" στους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Ιππόκαμποι, μέδουσες, καρχαρίες, χελώνες περιμένουν με αγωνία την επίσκεψη του για να ανακαλύψουν τι κουβαλάει φέτος στο σακούλι του ο Αϊ Βασίλης.

      Την ίδια στιγμή μια σειρά εκδηλώσεων ειδικά σχεδιασμένες με πολύ μεράκι και αγάπη, από τους ανθρώπους του Cretaquarium, έχουν σαν σκοπό να χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης σε όλους τους φίλους του Ενυδρείου που θα το επισκεφτούν τις μέρες αυτές.

          Αφηγήσεις βιωματικών παραμυθιών, κατασκευές εμπνευσμένες από τον κόσμο της θάλασσας ,δημιουργία Χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων ,παραστάσεις  θεάτρου σκιών από τον μοναδικό Άθω Δανέλλη συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων .

        Οι εκδηλώσεις ξεκινούν τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα (10-11 Δεκέμβρη και  17-18 Δεκέμβρη ). Από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και μέχρι την 5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά .(εκτός από τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς)

          Την ημέρα των Θεοφανείων ,οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τον Αγιασμό των υδάτων που θα πραγματοποιηθεί από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!