Ακόμη μια φορά …..έδειξαν την δύναμη της θέλησης


Νέα παιδιά   που δεν το έβαλαν κάτω  και παλεύουν  στην καθημερινότητα  τους

 

«Παρέδωσαν» μαθήματα δύναμης και θέλησης. Νέοι,  που  είχαν ένα σοβαρο ατύχημα  με αποτέλεσμα  να   χρειάζονται  το    αναπηρικό αμαξίδιο  για  τη μετακίνηση τους,    χάρηκαν   με τη συμμετοχή τους  σε    αθλητικές   δραστηριότητες.

Για δεύτερη   χρονιά  , η «ΑΛΛΗ ΟΨΗ» επέλεξε την Βέροια και τον Αλιάκμονα.   Παιδιά από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, βρέθηκαν για δύο  ημέρες   στον χώρο της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας  και απόλαυσαν      όμορφες στιγμές   σε  ένα    καταπράσινο τοπίο .  Τα καγιάκ της Ομάδας, διαμορφώθηκαν κατάλληλα για τις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών. Μια ζωή πλέον, υπόδειγμα επιμονής και δύναμης, κύρια ψυχικής. Η «ΑΛΛΗ ΟΨΗ», είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, σύλλογος, που ασχολείται με την εκπαίδευση και υποστήριξη, ανάπηρων νέων( http://alli-opsi.gr/ ).

Με τους  εθελοντές συνοδούς της   οργάνωσης  γνώρισαν μια δραστηριότητα που «κανονικά» είναι απαγορευτική γι αυτούς.Το  ελάχιστο  που τους αξίζει   παιδιά και συνοδούς, είναι ένα ευχαριστώ από όλους που ήταν παρόντες σε όσα έκαναν. Μας έδωσαν δύναμη.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!