Αμερικανική Γεωργική Σχολή: Τελετή αποφοίτησης του Perrotis College

Παρουσία των Εφόρων, Ελλήνων και Αμερικανών, και άλλων επίσημων προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Επίσημος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του California State University, Fresno, Δρ. Joseph I. Castro. Ο Δρ. Castro απευθύνθηκε στους αποφοίτους του Perrotis College επισημαίνοντας πως η εκπαίδευσή τους μέσα από το Κολέγιο θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν εξειδίκευση σε τομείς όπως η γεωργία ή οι επιχειρήσεις, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα  τη σύνδεση των προσωπικών τους χαρισμάτων με ένα επάγγελμα γεμάτο προκλήσεις, νόημα και αντίκτυπο. Η σύνδεση αυτή είναι αναγκαία για μια παραγωγική και γεμάτη ζωή.

Επίσης, ο Δρ. Genti Kostandini, επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Georgia των ΗΠΑ και ο κύριος Γιάννης Πούρικας, υπεύθυνος ποιοτικού ελέγχου πρώτης ύλης της εταιρίας Μέλισσα –Κίκιζας, διακεκριμένοι απόφοιτοι του Κολεγίου με πετυχημένη σταδιοδρομία στην επαγγελματική τους καριέρα, μίλησαν στους αποφοίτους για τις δικές τους εμπειρίες τόσο από τα χρόνια της φοίτησής τους  στο Κολέγιο όσο και από τις εμπειρίες τους στον εργασιακό τους χώρο.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης, σπουδαστές του Perrotis College βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους, την προσφορά τους στην οικοτροφειακή ζωή και των άλλων δραστηριοτήτων του Κολεγίου. Μεταξύ των βραβείων που δόθηκαν, η εταιρία «Ζυθοποιία Μακεδονίας –Θράκης»- Μπύρα Βεργίνα, μέσω του κυρίου Ιωάννη Σβήρκου, πρόσφερε μια Υποτροφία στον Ιάσωνα –Ανδρέα Τζορμπάκη, σπουδαστή της ειδικότητας Food Science & Technology, του Perrotis College για τη συνέχιση των σπουδών του στο κολέγιο.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση