Ανοίγει για το κοινό και το Καταφύγιο του Λύκου του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου έχει ανοίξει πλέον το Καταφύγιο της Αρκούδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο Νυμφαίο, στη Φλώρινα, και λειτουργεί όλες τις ημέρες.

Από το Σάββατο 23 Μαΐου, ανοίγει και το Καταφύγιο του Λύκου και θα λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο, όπως ενημέρωση η περιβαλλοντική οργάνωση.

Μάλιστα, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν οικονομικά την οργάνωση στη διάρκεια της καραντίνας, μετά από σχετική έκκληση που απηύθυνε εξαιτίας του λουκέτου στα Καταφύγια, χαρακτηρίζοντας την ανταπόκριση «συγκλονιστική».

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Στη διάρκεια της καραντίνας, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ζήτησε την βοήθεια όλων των φίλων του. Η ανταπόκριση που έλαβε ήταν συγκλονιστική!

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, ιδιώτες και επαγγελματίες, συνέδραμαν με ό,τι ποσό μπορούσε ο καθένας. Ξεπερνώντας τον φόβο των αβέβαιων ημερών, στοχεύσαμε στην αισιοδοξία και το φως.

Και, ΜΑΖΙ, τα καταφέραμε!

Είμαστε πολύ περήφανοι που σας έχουμε φίλους! Με τη δική σας υποστήριξη, αντέξαμε, επιβιώσαμε, και φροντίσαμε ανελλιπώς όλα τα ζώα που περιθάλπτουμε.

Τώρα, βγαίνοντας από την καραντίνα, η χαρά μας είναι πελώρια!

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, έχει ανοίξει πλέον το Καταφύγιο της Αρκούδας και λειτουργεί όλες τις ημέρες. Ενώ, από το Σάββατο 23 Μαΐου, ανοίγει το Καταφύγιο του Λύκου και θα λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο.

Θα χαρούμε όσο δεν φαντάζεστε να σας δούμε από κοντά!

Να μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας σε όλη αυτή τη δίμηνη διαδρομή, να ξεπιαστείτε, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, να δείτε τα ζώα που βοηθήσατε!

Μέχρι τότε, όμως!

Μέχρι να καταφέρετε να βρεθείτε κοντά μας, μην ξεχνάτε ― Συνδράμουμε, βοηθούμε, κοινοποιούμε! Όλοι μαζί, στηρίζουμε το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, περισσότερο από ποτέ!

Κάθε ζώο μετράει, κάθε μέρα μετράει, κάθε ευρώ μετράει.

Μπορείτε να συνεχίσετε να βοηθάτε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ με τρεις απλούς τρόπους, online:

  1. Κάντε την ελεύθερη δωρεά σας κάνοντας κλικ εδώ
  2. Γίνετε ανάδοχος ζώου κάνοντας κλικ εδώ
  3. Γίνετε μέλος κάνοντας κλικ εδώ

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2386041500 και θα σας καθοδηγήσουμε.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας <3
Συνεχίζουμε δυνατά!!!

Με σεβασμό,
Η οικογένεια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Υ.Γ. Ενίσχυσε την προσπάθεια μαζί μας! Μοιράσου αυτό το email με όποιον πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει. Η δύναμη της μοιρασιάς είναι τεράστια!»

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση