Απέραντος σκουπιδότοπος οι παραλίες του Πηλίου μετά τη σφοδρή κακοκαιρία (φωτο)

Με απέραντο σκουπιδότοπο μοιάζουν οι παραλίες του Πηλίου μετά το τέλος της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα και κυρίως την περιοχή, και έφερε στην επιφάνεια αυτό το αποκρουστικό σκηνικό.

Οι εικόνες που ακολουθούν δεν δείχνουν τίποτα άλλο πέρα από την πραγματικότητα κι αυτή είναι πως ο Έλληνας πολίτης δεν σέβεται καθόλου το περιβάλλον γύρω του, πετώντας απροκάλυπτα σκουπίδια όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες φαίνεται η μάζα σκουπιδιών που αποκαλύφθηκε όταν τα νερά από τη νεροποντή άρχισαν να υποχωρούν.

Άπειρα πλαστικά μπουκάλια, σακούλες, παιδικά παιχνίδια, διάφορα αντικείμενα και ρούχα συνθέτουν ένα τριτοκοσμικό θέαμα που δεν θυμίζει σε τίποτα τη σαγηνευτική ομορφιά του Πηλίου.

Τις φωτογραφίες ανήρτησε στο facebook του ο Μιλτιάδης Ρηγόπουλος, ο οποίος έγραψε σε σχετική λεζάντα: «Oταν τραβηχτεί το "χαλί" αμέσως αναδύεται το φριχτό πρόσωπο του προβλήματος της Γης. Του Homo Sapiens και δει του νεοέλληνα… όταν ο σκουπιδότοπος οριοθετείται δίπλα στο ρέμα…. Ευχαρίστως πουλάω και φεύγω! Το θέμα είναι ποιος αγοράζει ένα σκουπιδότοπο….».

Πηγή: Pentapostagma.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση