Αποκεφάλισαν σκύλο και τον πέταξαν σε ρεματιά στο Χαλκερό Καβάλας!

Ένα αδιανόητο έγκλημα καταγγέλλει το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος». Μέλη του Σωματείου εντόπισαν ένα ακέφαλο πτώμα σκύλου πεταμένο σε ρεματιά στο Χαλκερό Καβάλας, καθώς και ένα ακόμη κομμένο μέλος άλλου ζώου.

Το Σωματείο καλεί τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ ήδη έχει καταθέσει μήνυση για προηγούμενα περιστατικά με φόλες και παράλληλα έστειλε για ανάλυση τις δηλητηριασμένες τροφές.

Εκφράζει, δε, την ανησυχία του για το γεγονός ότι στο χωριό «τα στόματα όλων είναι ερμητικά κλειστά».

Η ανακοίνωση-καταγγελία του «Αισώπου»:

«Ο δολοφόνος του Χαλκερού Καβάλας επέστρεψε…

Με το δόλωμα-δηλητήριο σήμερα το πρωί μετά από ένα διάλειμμα δύο περίπου μηνών επέστρεψε ο ψυχασθενής θρασύδειλος του Χαλκερού!!!!! Δύο ζώα νεκρά, ένα μετά από επέμβαση μέλους μας σώθηκε (είναι υπό παρακολούθηση) και κάποια τα προλάβαμε πριν φάνε τον θάνατο…

Το δείγμα που βρήκαμε θα πάει για ανάλυση για να βρούμε τι ουσία είναι. Ήδη είχαμε κάνει μήνυση μαζί με τον δήμο από την προηγούμενη μαζική εκτέλεση αδέσποτων (πυροβολημένα, φολιασμένα, πατημένα με αυτοκίνητο) και τώρα θα συνεχίσουμε ψάχνοντας ακόμα και τα καταστήματα που πουλάνε το δηλητήριο που θα βρούμε από την ανάλυση.

Θα κινηθούμε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες!!!

Αυτό όμως που μας θορύβησε ακόμα πιο πολύ είναι ότι ο δολοφόνος μάλλον έχει ανανεώσει τις τακτικές του… Προχθές το πρωί σε ρεματιά κοντά στο ίδιο χωριό μέλος μας που βγήκε για την καθημερινή σίτιση αδέσποτων της περιοχής βρήκε το πτώμα σκύλου ακέφαλο!!!!!!!!!!!! Επίσης, βρέθηκε και το πόδι ενός άλλου ζώου του οποίου δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε το υπόλοιπο σώμα του.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα οι αρμόδιοι να λάβουν σοβαρά τις ευθύνες που τους αναλογούν! Η αδιαφορία και ο ωχαδερφισμός πρέπει να σταματήσουν!

Τα στόματα βέβαια όλων στο χωριό είναι ερμητικά κλειστά…

Δήμος-πρόεδρος του χωριού-αστυνομία πρέπει να πάρουν σοβαρά την ιστορία και να κάνουν σωστά την δουλειά τους πριν θρηνήσουμε και ανθρώπινη ζωή!»

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση