Από 7 Οκτωβρίου η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Με πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στα Κοίλα Κοζάνης η 33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας που φέτος θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7 με 11 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, στο Δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων.

Η ημέρα των εγκαινίων, που έχουν οριστεί για το Σάββατο 7/10 και ώρα 17:00, πλησιάζει και οι διοργανωτές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο οικονομικό και κοινωνικό γεγονός στην περιοχή, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα της περιοχής μας, τις υπηρεσίες και γενικά για  όλους τους κλάδους του «επιχειρείν», αλλά και τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας  της Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως τονίζει και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Κώστας Κυριακίδης «η 33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας θα είναι μια έκθεση μέσα από την οποία θα αναδεικνύονται τα προϊόντα και οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας. Με κύριο μέλημά μας τη στήριξη των επιχειρήσεων, θέλουμε να δείξουμε ότι η Δυτική Μακεδονία επιδιώκει την εξωστρέφεια έχοντας ως συγκριτικό πλεονέκτημα, τόσο τους ανθρώπους της βιοτέχνες, εμπόρους, ελευθέρους επαγγελματίες, παραγωγούς, όσο και  τα προϊόντα της και τις υπηρεσίες της».

Παραγωγοί, μεταποιητές, έμποροι, επιχειρηματίες εν γένει άδραξαν την ευκαιρία και θα συμμετέχουν σε μια έκθεση υψηλών προδιαγραφών, με επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο, η οποία θα αποτελέσει σημείο συνάντησης.

Σημειώνεται ότι για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών θα υπάρξει ειδικό θεματικό  αφιέρωμα, όπου με τη συμμετοχή γνωστών πανελλαδικά αρχιμαγείρων (ΣΕΦ) θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, στις οποίες «πρωταγωνιστές» θα είναι τα αγνά τοπικά προϊόντα διατροφής της περιοχής. Επίσης προγραμματίζονται ενδιαφέρουσες «παράλληλες εκδηλώσεις» για την τόνωση της επισκεψιμότητας».

Η διοργάνωση γίνεται από το Επιμελητήριο Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κοζάνης με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση