ΑΡΧΕΛΩΝ και Περιβαλλοντική Αγωγή- Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ  με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων δράσης του, οργανώνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, (9:30 με 14:30) στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών , στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, σεμινάριο με θέμα «Υποκίνηση, Δημιουργικότητα και Καινοτομία» στην Περιβαλλοντική Αγωγή(case studies).

Θεωρώντας σημαντικό κάθε χρόνο να προσπαθούμε όλο και περισσότερο  να ανταποκρίνεται η περιβαλλοντική αγωγή στις ανάγκες της εποχής και ύστερα από μια πολύχρονη εμπειρία με τους μικρούς μας φίλους, οργανώνουμε και φέτος το σεμινάριο εκπαιδευτικών με σκοπό την ενημέρωση τους για το έργο του ΑΡΧΕΛΩΝ και την ένταξή του στο σχολικό πρόγραμμα.

Ταυτόχρονα πρόκειται για  μια ευκαιρία  να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες  της προηγούμενης εκπαιδευτικής χρονιάς, να μοιραστούμε  τις φρέσκιες ιδέες αλλά και  τους προβληματισμούς που αφορούν το πεδίο του ενδιαφέροντος μας, μέσω  περιπτώσεων  μελέτης που εφαρμόστηκαν την φετινή χρονιά σε συνεργασία με τον  ΑΡΧΕΛΩΝ.

Βασικό χαρακτηριστικό των περιπτώσεων μελέτης η καινοτομία αλλά και η δημιουργικότητα!Για τη συμμετοχή σας απαιτείται τηλεφωνική κράτηση με τα στοιχεία σας στο 210 52 31 342.

Η συμμετοχή εκτός ανέργων και φοιτητών είναι 5€, ενώ θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!