Αυτό είναι το ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου

Τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου αποφάσισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, και ο αναπληρωτής υπουργός, Σωκράτης Φάμελλος.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΔΣ απαρτίζουν οι:

1. Γκραικιώτου Αδαμαντία του Βασιλείου, Δασολόγο, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αναπληρωτή τον Μινέτο Διονύσιο του Κωνσταντίνου, Προϊστάμενο του Τμήματος Περιβάλλλοντος, Υδροοικονομίας & Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας, ομοίως.

2. Ματιάτο Σπυρίδωνα του Διονυσίου, Αντιδήμαρχο Ομαλών, ως εκπρόσωπο του Δήμου Κεφαλονιάς, με αναπληρωτή τον Σολωμό Σπυρονικόλα του Γερασίμου, Αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων, ομοίως.

3. Δρακουλόγκωνα Παναγή του Βασιλείου, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με αναπληρωτή τον Βαλλιανάτο Ανδρόνικο – Νικόλαο του Σωτηρίου, Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Κεφαλλονιάς, ομοίως.

4. Δρακάτο Γεώργιο του Κωνσταντίνου, Δρ. Σεισμολόγο, ερευνητή στο γεωδυναμικό ινστιτούτο, ως εκπρόσωπο της επιστημονικής κοινότητας με αναπληρώτρια την Παπαδάτου Ανδρομάχη του Αναστασίου, Γεωπόνο, ομοίως.

5. Κασσιανό Γεώργιο του Σπυρογεράσιμου, Χειρούργο-Ιατρό, ως εκπρόσωπο της επιστημονικής κοινότητας με αναπληρωτή τον Γεράκη Αργύριο του ΠανταζήΑλέξανδρου, Γεωπόνο, ομοίως.

6. Βαλλιάνο Νικόλαο του Σπυρίδωνος, Διαχειριστή Άγριας Ζωής, ως εκπρόσωπο των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) με αναπληρώτρια την Πάνου Αλίκη-Ειρήνη του Θεμιστοκλή-Ερβεθρό Πάνο, ομοίως.

7. Μπάλδο Διονύσιο του Δημητρίου, μέλος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ως εκπρόσωπο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Καλαφάτη Ανδρέα του Παναγή, Πρόεδρο Δ.Σ. Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ως εκπρόσωπο του «Ε.Α.Σ.Κ.Ι.» (Παραγωγικός Φορέας της Περιοχής)

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Γεώργιος Δρακάτος του Κωνσταντίνου.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση