Αυτό είναι το νέο ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Θερμαϊκού

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου με το ΦΕΚ 36/30-01-2019.

Νέα πρόεδρος του Φορέα θα είναι η Αθηνά Παναγιώτου, χημικός και συνεργάτης του Σ. Φάμελλου, ως εκπρόσωπος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Πιο αναλυτικά, τα μέλη ορίζονται ως εξής:

  1. Παναγιώτου Αθηνά του Κωνσταντίνου, ΠΕ Χημικό, με εμπειρία σε περιβαλλοντικά θέματα, Συνεργάτη του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου, ως εκπρόσωπο του ΥΠΕΝ, με αναπληρώτρια την Χαντζαρίδου Αναστασία του Δανιήλ, ΠΕ Χημικό, υπάλληλο της ΔΙΠΕΧΩΣ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.
  2. Φωτόπουλο Ευθύμιο του Θεοδώρου, Δήμαρχο Δέλτα, ως εκπρόσωπο των εμπλεκόμενων Δήμων, με αναπληρωτή τον Λαγδάρη Ευάγγελο του Βασιλείου, Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού.
  3. Γιουτίκα Κωνσταντίνο του Νικολάου, Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αναπληρωτή τον Καζαντζίδη Παντελεήμονα του Κωνσταντίνου, Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
  4. Σαμαρά Πέτρο του Επαμεινώνδα, Χημικό-Μηχανικό, ως εκπρόσωπο της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, με αναπληρωτή τον Κοκκινάκη Αντώνιο του Κωνσταντίνου, Βιολόγο, Αναπληρωτή καθηγητή ΑΠΘ.
  5. Μουστάκα Μαρία του Θεόδωρου, Βιολόγο, Καθηγήτρια ΑΠΘ, ως εκπρόσωπο της ακαδημαϊκής κοινότητας, με αναπληρώτρια την Τζώρτζη Αικατερίνη του Αναστασίου, μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ως έχουσα εμπειρία σε σχετικά θέματα.
  6. Τσουγκράκη Ιωάννη του Αλέξανδρου, δασολόγο, ως εκπρόσωπο των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Ασλάνογλου Νικόλαο του Αλέξανδρου
  7. Γκίνη Χρήστο του Γεωργίου ως εκπρόσωπο των Παραγωγικών Φορέων της Περιοχής με αναπληρωτή τον Κλεόβουλο Θεοτόκη του Γεωργίου

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση