Αυτό είναι το νομοσχέδιο για Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και Natura

Το πολύκροτο σχέδιο νόμου «Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων και άλλες διατάξεις», το οποίο αναμένεται να κατατεθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο Τετάρτη στη Βουλή προς ψήφιση, παρουσιάστηκε σήμερα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό, Σωκράτη Φάμελλο.

Διαβάστε αναλυτικά:

  • Την αιτιολογική έκθεση, ΕΔΩ
  • Την τεκμηρίωση για το σχέδιο νόμου, ΕΔΩ
  • Την επιπλέον τεκμηρίωση για το σχέδιο νόμου, ΕΔΩ
  • Όλο το νομοσχέδιο, ΕΔΩ

Δείτε πώς διαμορφώνεται πλέον ο χάρτης των Natura στην Ελλάδα και τις διαφορές, ΕΔΩ.

Δείτε πώς ενσωματώνονται οι προστατευόμενες περιοχές ανά Φορέα Διαχείρισης, ΕΔΩ.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

2 comments

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 16 Ιανουαρίου, 2018 at 20:07 Απάντηση

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ π.χ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ? 2.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΚΤΑΜΗΝΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ? 3.ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΥΠ/ΡΕΣΙΑΣ ΄Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΑΣ? 4.ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΔΗ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ (π.χ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΔΕΔΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ?)

  2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 16 Ιανουαρίου, 2018 at 20:05 Απάντηση

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ π.χ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ? 2.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΚΤΑΜΗΝΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ? 3.ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΥΠ/ΡΕΣΙΑΣ ΄Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΑΣ? 4.ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ 5.ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΔΗ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ (π.χ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΔΕΔΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ?)

Αφήστε μια απάντηση