Βίντεο: Φώκια ανταλλάσσει αγκαλιές και χάδια με λουόμενο στην Αλόννησο

Μια φώκια Monachus Monachus είχαν την τύχη να δουν από κοντά χθες Δευτέρα επισκέπτες στην Αλόννησο.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η φώκια πόζαρε στους φωτογραφικούς φακούς των λουόμενων και στη συνέχεια απόλαυσε τις αγκαλιές και τα χάδια από έναν επισκέπτη και λάτρη της θάλασσας.

Οι δυο τους αγκαλιάζονταν για αρκετή ώρα και έκαναν παιχνίδια μέσα στο νερό, με τη φώκια αλλά και τον άνδρα να τα απολαμβάνουν.

Η σχέση της φύσης και του ανθρώπου θα είναι για πάντα στενή και η μία θα εξαρτάται από τον άλλον και το αντίστροφο. Οι παρακάτω εικόνες φανερώνουν πως θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά όλων απέναντι στα ζώα.

Υπενθυμίζεται ότι το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου αποτελεί τόπο κατοικίας για δεκάδες φώκιες και, φυσικά, προστατευόμενη περιοχή.

Αλόνησσος 8.6.2020

Ένα απίστευτο βίντεο απευθείας από την περιοχή της Αλοννήσου στις βόρειες Σποράδες , κάνει τον γύρω του Διαδικτύου, με την γνωστή φώκια Monachus-Monachus , να δέχεται τις αγκαλιές από μια παρέα με τόση χάρη !!Η θαλάσσια περιοχή άλλωστε είναι γνωστή ως ”προστατευόμενο πάρκο θαλάσσιας μεσογειακής φώκιας Monachus-Monachus“.Πηγή:Ίκαρος Καφέ - Στενή Βάλα Αλόννησος

Geplaatst door Meteology op Maandag 8 juni 2020
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση