Βολές Μανιάτη κατά κυβέρνησης για το «Εξοικονομώ»

Πυρά ενάντια στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον», κατηγορώντας την για τις παγωμένες αιτήσεις, «παρά την ύπαρξη των απαραίτητων κονδυλίων στο νέο ΕΣΠΑ».

Ενθυμούμενος παλαιότερη, κατά δύο χρόνια, ανάρτησή του για τη συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αλουμινοκατασκευαστών, ο κ. Μανιάτης αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook: «Πέρασαν ήδη δυο άπρακτα χρόνια όταν σαν σήμερα το 2015 συναντηθήκαμε στη Βουλή με τους εκπροσώπους των 6.000 αλουμινοκατασκευαστών για να πιέσουμε την κυβέρνηση να συνεχίσει το «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ», με το οποίο αναβαθμίσαμε 40.000 σπίτια λαϊκών οικογενειών. Με διασφαλισμένη από εμάς νέας χρηματοδότησης άνω των 600 εκατ. €, που μπορεί να δημιουργήσει πάνω από 15.000 θέσεις εργασίας. Για να γλυτώνουν τα φτωχά νοικοκυριά πάνω από 300€ κάθε χρόνο από λιγότερες ενεργειακές δαπάνες.

» Με πρότασή μας για ένταξη στο πακέτο Juncker, με επιπλέον προϋπολογισμό 1.2 δις €, για αναβάθμιση άλλων 100.000 κατοικιών. Αξιολογήθηκε ως το δεύτερο καλύτερο της Ευρώπης. Η κυβέρνηση των ανίκανων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχει προφανώς πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθεί...».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση