Βραβευμένα βιολειτουργικά προϊόντα από τη Longevity Diet Foods

του Δημήτρη Διαμαντίδη

Ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα, βιοτεχνολογία, καινοτομία και σύγχρονο μάρκετινγκ.

Ο παραπάνω συνδυασμός, εφόσον υλοποιηθεί αποτελεσματικά και με συνέπεια, φέρνει ακόμη και παγκόσμια βραβεία.

Μία ελληνική επιχείρηση βιοτεχνολογίας, η Longevity Diet Foods, απέσπασε το Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας στο διεθνή διαγωνισμό World Dairy Innovation Awards 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η εταιρεία με το προϊόν YoguDiet 2% κατάφερε να διακριθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Η Longevity Diet Foods θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού, παράγει μια σειρά από υψηλής διατροφικής αξίας, γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ειδικότερα τα:

- YoguDiet 2%: Πρόκειται για ένα high protein αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά με φρέσκο γάλα ημέρας που προέρχεται από τις τοπικές φάρμες και εμπλουτίζεται μέσω φυσικών διαδικασιών με εκχύλισμα σταφυλιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία &
- Omega 3 (Ω3) Cheese Dip: Αλειφόμενη Φέτα Π.Ο.Π. αναμειγμένη με ελληνικό γιαούρτι και πάστα ελιάς. Πλούσιο σε vegan Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

Τα προϊόντα της Longevity Diet Foods βρίσκονται ήδη στην αγορά της Ελλάδας σε καταστήματα βιολογικών τροφίμων, καθώς και ειδών υγιεινής διατροφής, αλλά και σε γυμναστήρια και ξενοδοχεία. Παράλληλα, η εταιρεία έχει ξεκινήσει και εξαγωγές στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία.

Η Longevity Diet Foods βασισμένη στις αξίες της μεσογειακής διατροφής έχει ως στόχο της να προσφέρει μια νέα σειρά καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων, που θα βελτιώσουν τις συνθήκες για μακροζωία καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές απαιτήσεις του ανθρώπινου οργανισμού. Αναπτύσσει μια νέα γενιά γευστικών και πάνω απ’ όλα φυσικών προϊόντων διατροφής με βιολειτουργικές ιδιότητες, οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Τα βιολειτουργικά προϊόντα έχουν εξαιρετικά ευεργετική δράση στον οργανισμό, καθώς μπορούν να δράσουν προληπτικά, σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις και θεραπευτικά, για την διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού.

Ειδικά το βραβευμένο YoguDiet 2% ενεργοποιεί το μεταβολισμό, αναπληρώνει τη χαμένη ενέργεια μετά από άσκηση και αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντας μια υγιή λάμψη.

Το YoguDiet προσφέρει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού ελληνικού γιαουρτιού, με γάλα ημέρας από ελληνικές φάρμες, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα, εμπλουτισμένο με πολυφαινόλες.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας το YoguDiet είναι 4,6 φορές πιο ισχυρό σε αντιοξειδωτική δράση, σε σχέση με το απλό γιαούρτι.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση