Γήπεδο μπάσκετ στο κέντρο του Ηρακλείου

Άλλαξε  εικόνα για δύο ημέρες   το κέντρο του Ηρακλείου  και μετατράπηκε σε αθλητικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα    η λεωφόρος Δικαιοσύνης φιλοξένησε το  τουρνουά μπάσκετ 3Χ3.

 Η αθλητικη εκδήλωση   ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και συμμετείχαν  περισσότερα από 800 άτομα κάθε ηλικίας. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν με γνωστούς αθλητές στο πλαίσιο του τουρνουά «3 on 3 streetball- Τάπα στη βία» που διοργανώθηκε από το ΔΟΠΑΦΜΑΗ, τον ΠΣΑΚ και την ΕΟΚ, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και με τη συνεργασία του Λιμένα Ηρακλείου.

 Ο ενθουσιασμός και η χαρά του παιχνιδιού κυριαρχούσαν κατά τη διάρκεια του διημέρου  διεξαγωγής του τουρνουά. Ξεχωριστή νότα στη διοργάνωση έδωσε η παρουσία των:  Μανόλη Παπαμακάριο, Νίκο Παπανικολόπουλο, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Γιώργο Καλαϊτζή, Νίκο Βούλγαρη, Αβραάμ Καλλινικίδη, Γιώργο Αποστολίδη, Γιώργο Τσιάρα, Γιώργος Κούμουλο, Δημήτρη Κομποδιέτα, Μάριο Μπατή και Γιάννη Καλαμπόκη, οι οποίοι έδωσαν αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους και χάρισαν πλούσια δώρα στους διαγωνιζόμενους.

 Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανόλης Παπαμακάριος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άριστη διοργάνωση αλλά κα την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

 Στο ίδιο πνεύμα ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του δήλωσε «αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την ιδέα που είχαν. Η οργάνωση ήταν τέλεια και είναι βέβαιο ότι το μπάσκετ κερδίζει πολλούς φίλους μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες. Γενικότερα η πόλη βγαίνει ωφελημένη και μακάρι αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός».

 Το Δ.Σ.  του ΠΣΑΚ  ευχαριστησε θερμά τον αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ  Κώστα Βαρδαβά καθώς επίσης και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς «που έδωσαν και την ψυχής τους γι’ αυτή την άριστη  διεξαγωγή του τουρνουά, τους χορηγούς,  τους εθελοντές και κυρίως το κόσμο για τη μαζική συμμετοχή του.

 Με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς (ο οποίος εκτός από τον οργανωτικό του ρόλο, είχε και ενεργή αγωνιστική συμμετοχή στου τουρνουά) ευχαρίστησε το κόσμο που αγκάλιασε τη μεγάλη αυτή γιορτή, τους φορείς που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άρτια υλοποίηση του τουρνουά, τις διοικήσεις των συνεργαζόμενων φορέων για την αμέριστη συμπαράσταση τους καθώς επίσης και τους χορηγούς της διοργάνωσης των οποίων η στήριξη ήταν καθοριστική.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλους και με την υπόσχεση ότι  o ΔΟΠΑΦΜΑΗ θα συνεχίζει να στηρίζει υψηλού επιπέδου αθλητικές διοργανώσεις καθώς στόχος και όραμα των ανθρώπων του ΔΟΠΑΦΜΑΗ είναι να συμμετέχουν οι δημότες ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του Ηρακλείου, τα παιδιά να αναπτύξουν σε μικρή ηλικία αθλητικό και ομαδικό πνεύμα καθώς αθλητισμός και πολιτισμός βαδίζουν παράλληλα.

Οι νικήτριες ομάδες σε κάθε κατηγορία ήταν :

2000-2001:Ergostans

2000-2001:Μικτό:4Stars

1997-1998:Blue Bulls

1970-1980:Kαφέ Έφθασε

1992-1994:Chosen 3

1995-1996:Σαπίλες

1997-1998:Mικτό Avenger

1981-1991:F.P.P

2002-2005:Big Ηροδοτάκια

1999:Big 3

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!