ΓΕΩΤΕΕ: Ημερίδα για τις Δασικές Πυρκαγιές και την περίπτωση του Έβρου

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ) αποφάσισε να διοργανώσει Ημερίδα με τίτλο «Δασικές Πυρκαγιές. Συμπεράσματα και Κατευθύνσεις. Η περίπτωση του Έβρου», την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο ASTIR EGNATIA.

Η ημερίδα που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη, στα πλαίσια πραγματοποίησης του Συντονιστικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στην πόλη και έχει σκοπό να αναδείξει το πρόβλημα των δασικών Πυρκαγιών, στα πλαίσια του πορίσματος που επεξεργάστηκε αρμόδια επιτροπή του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., προκειμένου να συζητηθούν οι αιτίες που επεκτάθηκε η προαναφερόμενη πυρκαγιά και να υποβάλει προτάσεις στην Πολιτεία για τη βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού, για την πρόληψη και την καταστολή των δασικών πυρκαγιών και για την αποκατάσταση του παραγωγικού δυναμικού – δασικού και αγροτικού – στην πληγείσα περιοχή και γενικότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ

Οι εργασίες της Ημερίδας χωρίζονται  σε δύο μέρη και συγκεκριμένα το πρώτο μέρος που περιλαμβάνει εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων και το δεύτερο μέρος όπου θα διεξαχθεί συζήτηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και άλλων φορέων.

Ολόκληρη η Ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά, με live streaming, μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου (https://geotee.gr/)

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση