"Γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας"

Οι περιαστικοί καλλιεργητές συμμετέχουν στη "Γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας" και σας προσκαλούν την Κυριακή 28 Απριλίου στο πάρκο Καρατάσου. Στην γιορτή συμμετέχουν παραγωγοί οικολογικών αγροτικών προϊόντων, καλλυντικών και θεραπευτικών σκευασμάτων, χειροτέχνες κ.λ.π.Η γιορτή αυτή γίνεται στο πλαίσιο της μη τσιμεντοποίησης του πρώην στρατοπέδου Καρατάσου. Στηρίζει τις κινήσεις και δράσεις της ΠερKα, συλλόγων και πολιτών της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας κατά του μεθοδευμένου ξεπουλήματος του και την απόδοσή του στους πολίτες ως πάρκο αναψυχής, δημιουργίας, καλλιέργειας και ελεύθερης έκφρασης.
Η ομάδα ΠερΚα θα διαθέσει αρωματικά, καλοκαιρινά φυτα και σπόρους, θα παρασκευάσει και θα ψήσει ψωμί σε παραδοσιακό πετρόκτιστο φούρνο (10:30πμ στο χώρο της ΠερΚα 1) , θα δημιουργήσει παιδόκηπο με καλοκαιρινά φυτά (10:30πμ στο χώρο της ΠερΚα 1) και θα ανοίξει τη συζήτηση με θέμα "Τα πρώην στρατόπεδα είναι ελεύθεροι χώροι για τους πολίτες" (18:00μμ).Παράλληλα θα πραγματοποιούνται πλήθος δράσεων και εργαστηρίων για μικρούς και μεγάλους . Μη ξεχάσετε να φέρετε φαγητό για να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα το μεσημεράκι και να γιορτάσουμε τον ερχομό της άνοιξης!

Καλό θα είναι να μαζευτεί κόσμος, για να στηρίξει και αυτήν την εκδήλωση των πολιτών απέναντι στις προθέσεις τσιμεντοποίησης όλων των κακόβουλων....

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!