Δήμος Βριλησσίων: Βραβεύτηκε για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων

Άλλο ένα βραβείο έρχεται να επιβεβαιώσει την επιτυχημένη πορεία του προγράμματος διαχείρισης απορριμμάτων στον Δήμο Βριλησσίων.
Το SILVER AWARD απονεμήθηκε στον Δήμο Βριλησσίων για τις καινοτόμες πρακτικές ορθής διαχείρισης των αστικών αποβλήτων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Environmental Awards, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στη Βαρυμπόμπη.

Ο δήμαρχος, Ξένος Μανιατογιάννης, δήλωσε ότι «οι καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζουμε στο Δήμο μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων αφενός ωφελούν το περιβάλλον, αφετέρου τον ίδιο τον πολίτη και το βιοτικό του επίπεδο, καθώς τον κινητοποιούν και λειτουργούν ανταποδοτικά και σε οικονομικό επίπεδο για τον ίδιο. Η βράβευση απλά επιβεβαιώνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αλέξης Μαυραγάνης επεσήμανε ότι «η βράβευση του δήμου μας ανήκει στους δημότες που με την αυξανόμενη συμμετοχή τους στηρίζουν έμπρακτα τα δημοτικά προγράμματα Διαλογής στην Πηγή, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια και στους εργαζόμενους στην Καθαριότητα – Ανακύκλωση που συμβάλλουν τα μέγιστα, όπως αποδείχθηκε και κατά την αντιμετώπιση της πρόσφατης αθηναϊκής κρίσης απορριμμάτων που εκδηλώθηκε λόγω των περιορισμένων πλέον αντοχών του ΧΥΤΑ της Αττικής».

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση