Δασικοί χάρτες: Ο δήμος Κιλκίς ολοκλήρωσε την ανάρτηση των οικιστικών ορίων

Την ολοκλήρωση της ανάρτησης των ορίων οικισμών σε ό,τι αφορά τους δασικούς χάρτες, «και μάλιστα πολύ νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία που έχει θέσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας», ανακοίνωσε ο δήμος Κιλκίς.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, «το έργο των οικιστικών περιγραμμάτων περαιώθηκε κατ' εφαρμογήν του άρθρου 23 του Ν. 3889/10 σε 120 οικισμούς του Δήμου Κιλκίς, από την Υπηρεσία Δόμησης, βάσει αυστηρού χρονοδιαγράμματος, κατά τη διάρκεια του οποίου έγινε η επεξεργασία και καταχώρηση των ορίων των οικισμών, μελετών επέκτασης που είναι σε εξέλιξη και τοπικών ρυμοτομικών σχεδίων. Για το σκοπό αυτό άλλωστε η Υπηρεσία Δόμησης είχε προμηθευτεί έγκαιρα το απαραίτητο λογισμικό για να αναρτήσει τα όρια των οικισμών σε ειδική ψηφιακή πλατφόρμα».

«Η ανάρτηση των ορίων των οικισμών του Δήμου Κιλκίς περαιώθηκε στις 12.04.2018 (πολύ νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Μαϊου που ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), οπότε και ενημερώθηκε αρμοδίως η εταιρία ''Κτηματολόγιο Α.Ε.'' προκειμένου να προβεί στις δικές της ενέργειες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση