Δεκαέξι χρόνια συμπληρώνει στη Θεσσαλονίκη το «Λάδι και Ρίγανη»

Το ψητοπωλείο Λάδι και Ρίγανη συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια από το άνοιγμα του πρώτου του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη.

Από τότε ένα ταξίδι γεύσης ξεκίνησε…

Στη Θεσσαλονίκη στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, Ερμού & Αριστοτέλους και στο πεζόδρομο της Ικτίνου και ανατολικά στα εμπορικά κέντρα Mediterranean Cosmos και Mega Outlet, τα καταστήματα Λάδι και Ρίγανη έχουν τον πρώτο λόγο…

Στην Αθήνα η πρώτη στάση είναι στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι, συνεχίζει στο Κολωνάκι στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ και καταλήγει νότια στην οδό Ζησιμοπούλου στο κέντρο της Γλυφάδας.

Αλλά και στο Λονδίνο, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Westfield Stratford City, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Αγγλίας, στο εμπορικό κέντρο Intu Lakeside στο Essex και στο Intu Merry Hill στο Birmingham, τα Olive Oil & Oregano αποτελούν σήμα γευστικής αναφοράς.

Στη Σόφια της Βουλγαρίας στο εμπορικό κέντρο The Mall και στην Λεμεσό της Κύπρου το Λάδι και Ρίγανη εντυπωσιάζει με τα μεσογειακά του αρώματα.

Φτάνοντας τα 12 καταστήματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό, με 7 καταστήματα στην Ελλάδα, 3 στην Αγγλία, 1 στην Βουλγαρία και 1 στην Κύπρο και εξυπηρετώντας περισσότερους από 2.100.000 καταναλωτές, συνεχίζει δυναμικά να ξεχωρίζει και να διακρίνεται:

⦁    2011
ICSC Retail Connections
Το Διεθνές Συμβούλιο Εμπορικών Κέντρων (ICSC - International Council of Shopping Centers) βραβεύει το Λάδι και Ρίγανη ως Most Innovative Concept across Europe για το 2011.
Αποστολή του ICSC είναι να προωθήσει την βιομηχανία των εμπορικών κέντρων και να προβάλει την προσφορά τους στα αγαθά και τις υπηρεσίες.
Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανάπτυξης των εμπορικών κέντρων , μέσω της διεξαγωγής συναντήσεων και άλλων προγραμμάτων που αποσκοπούν στην προώθηση ανταλλαγής ιδεών μεταξύ των μελών του καθώς επίσης και με την συλλογή και την διάδοση πληροφοριών σχετικά με τον κλάδο των εμπορικών κέντρων.

⦁    2017
Estia Awards 2017
Το Λάδι και Ρίγανη αναδείχθηκε στην κατηγορία Critics' Choice - Food Business Innovator.
Τα Estia Awards έχουν στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της καινοτομίας στην Ελληνική Εστίαση. Επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων, όπως επίσης την αριστεία και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας: από την εξυπηρέτηση μέχρι τη διακόσμηση του καταστήματος και από την αξιοποίηση της τεχνολογίας μέχρι τις πράξεις κοινωνικής προσφοράς.

Και το ταξίδι στην γεύση συνεχίζεται…

*Στην κεντρική φωτογραφία ο διάσημος βρετανός σεφ Gordon Ramsey στα Olive Oil & Oregano

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση