Διαβεβαιώσεις για τον καθαρισμό του ΣΕΦ

Ξεκινούν  τις επόμενες   ημέρες οι προσπάθειες   για τον  καθαρισμό  του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας . Μετά από  επικοινωνία  με  τον τεχνικό διευθυντή του σταδίου,  που δίνει   έναν αγώνα   για  την ευταξία   και τη βιωσιμότητα του ΣΕΦ,  λάβαμε την διαβεβαίωση  ότι  θα βελτιωθεί η άσχημη  κατάσταση.Όπως μας ενημέρωσε  ο κ. Ροζόλης,   «στα πλαίσια   της ζητούμενης   ευταξίας  στο  χώρο  και με στόχο  τη  βιωσιμότητα του ΣΕΦ συνεχίζεται μια  προσπάθεια    όλων όσων  απαιτούνται  για την κάλυψη  των εκδηλώσεων   και  των  προσερχόμενων   πολιτών».

Στο ενημερωτικό του σημείωμα  ο  τεχνικός διευθυντής του ΣΕΦ καταλήγει ότι  «είναι  ενας πολυχώρος με  τεράστιες δυνατότητες . Ζητάμε  ότι  επιτάσσει  η αρχιτεκτονική διάλογο ,ανάλυση  -σύνθεση  και τεκμηρίωση  για ένα  επιθυμητό αποτέλεσμα . Η greenagenda   ελπίζει  στην  βελτίωση  της  άσχημης κατάστασης  και  άμεσα  στην  ανάδειξη του  περιβάλλοντα χώρου και  ενός Σταδιου  που θα  μπορούσε να  είναι  ένα πραγματικό  στολίδι για αθλητές αλλά και τους  πολίτες  που κάνουν  καθημερινά την βόλτα τους.
Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας  για  την παρουσίαση  του θεματος,    τον Δήμο Πειραια  και  τον τεχνικό διευθυντή του ΣΕΦ.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!