Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Φίλων Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια του Paraliazo 1, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Η αγαπημένη μου εποχή στη Νέα Παραλία» και καλεί ερασιτέχνες φωτογράφους να συμμετέχουν με φωτογραφικά έργα που αποτυπώνουν το πνεύμα και τη ζωή του τόπου της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους. Οι καλύτερες συμμετοχές θα επιλεγούν από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς αλλά και από το κοινό το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει ηλεκτρονικά. Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα οργανωθεί έκθεση των βραβευμένων και επιλεγμένων συμμετοχών και θα εκτυπωθεί σχετική έκδοση.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας είναι μια νέα δράση του Συλλόγου Φίλων Νέας Παραλίας που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών στα θέματα του δημόσιου χώρου. Με μια ψηφιακή μηχανή ή απλώς με ένα κινητό τηλέφωνο, ο κάθε επισκέπτης της Νέας Παραλίας μπορεί να γίνει ο εικαστικός ρεπόρτερ της ζωής ενός μεγάλου δημόσιου χώρου της πόλης, να αποτυπώσει τα χαρακτηριστικά του σημεία ή τις άγνωστες γωνιές του, τα πρόσωπα που τον «κατοικούν», την κίνηση και τις σιωπές του, το φως και τις σκιές, την εναλλαγή των εποχών.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει  έως τις 10 Ιουλίου.

Η υποβολή των φωτογραφιών  γίνεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του διαγωνισμού (www.paraliazo.gr) από τις 23 Απριλίου.

Θα απονεμηθούν συνολικά ένα μεγάλο βραβείο, τέσσερις έπαινοι και 52 διακρίσεις.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310228320

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση