Διεθνές συνέδριο για ενεργειακή απόδοση δημοτικών κτηρίων και ΑΠΕ στους ΟΤΑ

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. διοργανώνει Διεθνές διήμερο Συνέδριο με θέμα: «Ενεργειακή Απόδοση των Δημοτικών Κτηριακών Υποδομών και Δημοσιονομικές Πολιτικές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Προώθηση των ΑΠΕ» την Τετάρτη 11/09 και Πέμπτη 12/09, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός», στην Αίθουσα «Β» της ΔΕΘ.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών έργων MED, «ΕNERJ - Joint Actions for Energy Efficiency», στο οποίο η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε είναι ο επικεφαλής εταίρος και «Local4Green». Σκοπός των έργων είναι η ενίσχυση και υποστήριξη της συνεργασίας μεταξύ των ΟΤΑ, για την υλοποίηση κοινών δράσεων ενεργειακής αποδοτικότητας σε δημοτικά κτήρια και η δυνατότητα αξιοποίησης των τοπικών δημοσιονομικών πολιτικών, για την προώθηση των ΑΠΕ αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν μεταξύ άλλων, καλές πρακτικές σχετικές με την ενεργειακή αναβάθμιση κτηριακών υποδομών των πόλεων, ειδικότερη αναφορά στην προοπτική συνεργασίας των ΟΤΑ, μέσα από τη δημιουργία Ενεργειακών Κοινοτήτων, καθώς και πρακτικές κινήτρων για την προώθηση των ΑΠΕ, με τη συμμετοχή εισηγητών από την Ελλάδα και από χώρες του Ευρωπαϊκού νότου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην ημερίδα μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα που βρίσκεται στον σύνδεσμο: http://eepurl.com/dvKqSv

Οι εισηγήσεις της πρώτης ημέρας θα γίνουν στα Ελληνικά και Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση και της δεύτερης ημέρας στα Ελληνικά

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση