Διεθνείς εκθέσεις του κλάδου της ενέργειας κάτω από την ομπρέλα «The smarter E Europe»

«Τhe smarter E Europe» είναι η νέα ομπρέλα, κάτω από την οποία πρόκειται από το 2018, να διεξαχθούν οι ήδη καταξιωμένες διεθνείς εκθέσεις Intersolar και ees, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Μόναχο, αλλά και σε περισσότερες ηπείρους, από την Solar Promotion GmbH, ενώ παράλληλα θα κάνουν πρεμιέρα – κάτω από την ίδια ομπρέλα - και δύο νέες εκθέσεις: η ΕM-Power και η Power2Drive. Η ΕM-Power είναι Διεθνής Ειδική Έκθεση για την ευφυή χρήση της ενέργειας στη βιομηχανία και στις κτηριακές εγκαταστάσεις, ενώ η Power2Drive είναι Διεθνής Ειδική Έκθεση Ηλεκτρικών Οχημάτων και Τεχνολογιών Φόρτισης.

Στις 20 – 22 Ιουνίου 2018 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά η «The smarter E Europe» (εκθέσεις: Intersolar Europe, ees Europe, EM-Power και Power2Drive) στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, ενώ στις 19 – 20 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση και το συνέδριο «The smarter E Europe». Οι τομείς της έκθεσης και τα θέματα του συνεδρίου πρόκειται να καλύψουν όλο το φάσμα της σημερινής ενεργειακής βιομηχανίας και αναμένεται να προσελκύσουν περισσότερους από 42.000 επαγγελματίες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η δυναμική, ραγδαία και ουσιαστική ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας απαιτεί συνεχή και έξυπνη διασύνδεση των τομέων παραγωγής, αποθήκευσης, διανομής και κατανάλωσης, αλλά και προβολή και παρουσίασή τους. Με τη νέα ομπρέλα Ενέργειας «Τhe smarter E Europe», οι διοργανωτές προχωρούν στην ενσωμάτωση όλων των νέων τάσεων στον κλάδο της ενέργειας.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες και για την αίτηση συμμετοχής σε όλες τις εκθέσεις της ομπρέλας «The smarter E Europe», να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Solar Promotion GmbH στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα: www.thesmartere.de/en/ και την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση