Δυναμική της Μυγδονίας Γης

Επιτυχία σημείωσε      η   ημερίδα που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης, στα Λουτρά του Λαγκαδά, με  θέμα τη δυναμική της Μυγδονίας Γης. Στην ημερίδα παρευρέθηκαν περίπου 80 άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Την ημερίδα άνοιξαν με χαιρετισμούς ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και  Πολιτικής Προστασίας του δήμου Λαγκαδά, κύριος Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης και η  Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα, κυρία Δήμητρα Μπόμπορη.

Στη συνέχεια ακολούθησαν εισηγήσεις από τον κύριο Μάριο Αστερίου,  συντονιστή του Φορέα Διαχείρισης, ο οποίος ανέλυσε το έργο του Φορέα και την  σπουδαιότητα της περιβαλλοντικής αγωγής, και από τον κύριο Ζήση Αγγελίδη,  υδρογεωλόγο, ο οποίος εξήγησε την διαχρονική αξία των Λουτρών Λαγκαδά.

Τέλος, η κυρία Δήμητρα Μιχελάκη, εκπαιδευτικός και Πρόεδρος του συλλόγου  «Φίλοι της Φύσης» αναφέρθηκε στην σημασία της περαιτέρω ανάπτυξης της  περιβαλλοντικής εκπαίδευσης αλλά και του Θερινού Σχολείου, ενώ εκπρόσωποι της  οργάνωσης «Φίλοι της Γης» μίλησαν για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της σημαντικής αυτής συνάντησης μας, και ειδικότερα: τα  Λουτρά Λαγκαδά για τη φιλοξενία και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κύριο Γιώργο  Κυράννου, τον δήμο Λαγκαδά, το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, τις οργανώσεις «Φίλοι της Φύσης»
και «Φίλοι της Γης» και όλους όσους παρευρέθησαν.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!