Δύο χρόνια αγώνων με την «Κίνηση 136»

Με ανοιχτή συνέλευση και συναυλία στο Λευκό Πύργο, η Κίνηση 136 γιορτάζει την Κυριακή 26 Μαΐου τα δύο χρόνια αγώνων για το νερό της Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές  καλούν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης  να ενημερωθούν για τους σκοπούς της Κίνησης 136 και να στηρίξουν τις δράσεις της.Στο διάστημα των δυο ετών  μεσολάβησαν αγώνες και προσπάθειες, ώστε να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση του νερού και να περάσει η ΕΥΑΘ στα χέρια των πολιτών. Η κατάθεση ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 51% της ΕΥΑΘ στο ΤΑΙΠΕΔ από την Ένωση όλων των συνεταιρισμών νερού που έχουν ιδρυθεί ανά γειτονιά  είναι γεγονός και μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας αναφέρεται σε ανακοινωση της Κίνησης 136.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 με λαϊκή συνέλευση, ενώ στις 9 θα ακολουθήσει συναυλία με τους: Κώστας Ματσίγγος και Κώστας Πρατσινάκης, Σταύρος Παπαϊωάννου και Βικτώρια Αυγητίδου, Paranaue, Project Reggetico, Ιροντίνα, Ούτε Σπόντα.Παράλληλα, στο χώρο θα υπάρχουν τραπεζάκια εγγραφής μελών στους Συνεταιρισμούς των Δήμων και Δημοτικών Κοινοτήτων.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!