Εγκαίνια του Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας

Η  ίδρυση Κέντρου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας, αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής & του Perrotis College που θα λειτουργεί στους χώρους της Σχολής στη Θεσσαλονίκη. Στόχος του Κέντρου είναι η ανάδειξη και υποστήριξη επιχειρηματικών ιδεών από νέα κυρίως άτομα που επιζητούν να αναπτύξουν μια βιώσιμη  καριέρα στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και διακίνησης αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας μπορούν να απευθύνονται νέοι και νέες απ’ όλη την Ελλάδα, λυκειακής ή ανώτερης εκπαίδευσης  ασχέτως πρότερης επαγγελματικής εμπειρίας. Το πρόγραμμα, πέραν της επαγγελματικής-πρακτικής εκπαίδευσης παρέχει και δράσεις συμβουλευτικής που καταλήγουν σε επιχειρηματικά σχέδια για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Για όσους από εσάς  ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση στον αγροδιατροφικό τομέα, το Κέντρο Επιχειρηματικότητας θα στηρίξει την  προσπάθεια σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου και τη διαδικασία εγγραφής,  παρακαλούμε  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
μας, www.afs.edu.gr .

Τα  εγκαίνια του Κέντρου θα πραγματοποιηθούν στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στις  εγκαταστάσεις του Perrotis College.  Κατά  τη διάρκεια των εγκαινίων, θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της νέας αυτής  πρωτοβουλίας και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες από νέους επιχειρηματίες που διαπρέπουν στον αγροδιατροφικό τομέα, καθώς και συζήτηση.

Για  περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
στο τηλ. 2310-492 726 ή 6936-907470

 

 

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!