Εθελοντές καθάρισαν την ακτογραμμή στα όρια των δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς (φωτο)

Εξακόσια λίτρα σκουπιδιών, δύο πλαστικά τελάρα και μία ψαροκασέλα από φελιζόλ καθάρισαν εθελοντές από την ακτογραμμή στα όρια των δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς.

Η δράση πραγματοποιήθηκε από δύο εθελοντές των «The Cleaningans» με τη διαφορά στην εικόνα της ακτογραμμής, όπως αναφέρει η εθελοντική ομάδα, να είναι αισθητή.

«Κατά τη διάρκεια της δράσης, μας προσέγγισαν άνθρωποι από το προσωπικό της ψαροταβέρνας "Καρεκλάς" και συζητήσαμε για περιβαλλοντικά ζητήματα και ανησυχίες. Συνεχίσαμε τη δράση και λίγο πριν τελειώσουμε μας κέρασαν κρύα λεμονάδα και νερό για να μας δροσίσουν σαν ένα μικρό ευχαριστώ που καθαρίσαμε την παραλία. Κάθε μας δράση και μια μικρή ιστορία. Συνεχίζουμε», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση των «The Cleaningans».

Δείτε φωτογραφίες:

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

1 comment

  1. Ηλέκτρα Αντωνιάδου 9 Νοεμβρίου, 2022 at 08:53 Απάντηση

    Ξοδεύτηκαν οι ταβερνιάρηδες. Αυτοί έπρεπε να καθαρίσουν την ακτή μπροστά στην επιχείρησή τους, μαζί με τους περίοικους, που τους αρκεί να λένε ότι το σπίτι τους βλέπει θάλασσα, κι ας είναι και μες στο σκουπίδι. Αλλά τι να περιμένει κανείς, όταν σχεδόν όλες οι πολυκατοικίες της πόλης έχουν βρώμικους και παραμελημένους τους ίδιους τους τους ακάλυπτους… Πολλά μπράβο στα παιδιά. Στα “κορόιδα” με τις ευαισθησίες.

Αφήστε μια απάντηση