Εθελοντικός καθαρισμός στο Δέλτα Αξιού στις 23 Σεπτεμβρίου

Εθελοντικό παράκτιο καθαρισμό στο Δέλτα του Αξιού, στην παραλία δίπλα από το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου, διοργανώνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, η περιβαλλοντική οργάνωση iSea σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα.

«Στην περσινή προσπάθειά μας για τον καθαρισμό της παραλίας ήρθαμε αντιμέτωποι με πλήθος απορριμμάτων, όπως πλαστικά κομμάτια σε κάθε μέγεθος, διχτάκια, βαρέλια, φελιζόλ, σχοινιά κ.α. συλλέγοντας περισσότερες από 50 σακούλες απορριμμάτων από μία μικρής έκτασης παραλία που όμως δέχεται πολύ υψηλή επιβάρυνση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε και φέτος να φροντίσουμε όλοι μαζί, ακόμα μεγαλύτερη έκταση παραλίας στην περιοχή, για να την απαλλάξουμε από τα απορρίμματα και να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον, τόσο για εμάς, όσο και για την πολύ σημαντική βιοποικιλότητα που φιλοξενεί η περιοχή του Δέλτα του Αξιού».

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:  Δήμητρα Μαρμαρά, 2313090696, Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea Λία Παπαδράγκα, 2310794811, Φορέας Διαχείρισης Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση