Εικόνες: Διαγωνισμός για τον καλύτερο φωτογράφο Άγριας Ζωής της χρονιάς

Το κοινό μπορεί πλέον να συμμετάσχει στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας των ΗΠΑ για τον Καλύτερο Φωτογράφο Άγριας Ζωής της Χρονιάς, ψηφίζοντας για τον νικητή του LUMIX Peoples’ Choice Award.


© Pedro Carillo

Οι 25 υποψήφιες φωτογραφίες επιλέχθηκαν από το Μουσείο από συνολικά 45.000 χιλιάδες από 95 χώρες. Οι πέντε καλύτερες θα παρουσιαστούν και στην ιστοσελίδα www.wildlifephotographeroftheyear.com.


© Franco Banfi

Ο διαγωνισμός είναι ο μακροβιότερος του είδους του και παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο, υπενθυμίζοντάς μας και την ανάγκη να προστατεύσουμε τον πλανήτη και τα είδη που βρίσκονται υπό εξαφάνιση.


© David Lloyd

Ο Ίαν Όουενς, Διευθυντής του Τμήματος Επιστήμης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και μέλος της κριτικής επιτροπής δήλωσε ότι «το κοινό συνδέεται με την φύση και την καρδιά της αποστολής μας εδώ στο Μουσείο και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό τον διαγωνισμό. Το βραβείο είναι ιδιαίτερο γιατί δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να αποφασίσει τον νικητή και ανυπομονώ να δω ποια φωτογραφία θα επιλέξει ως νικήτρια».

Μπορείτε να ψηφίσετε για τον νικητή του LUMIX People’s Choice Award εδώ.


© Tony Wu

© Connor Stefanison

© David Barrio

© Eduardo Blanco Mendizabal
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση