Εκδήλωση ενημέρωσης για το πρόγραμμα LIFE στη Θεσσαλονίκη

Το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE (Greek LIFE Task Force – GR LTF) διοργανώνουν «Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE», την Τρίτη  27 Μαρτίου, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ), 3ης Σεπτεμβρίου - Πανεπιστημιούπολη, 546 36.
Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο ενημέρωσης, υποστήριξης και συμβουλευτικής των δυνητικών δικαιούχων του Ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή και χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Ι του ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ, ενώ το δεύτερο μέρος διαθέτει συμβουλευτικό χαρακτήρα και θα διεξαχθεί με τη μορφή διμερών συναντήσεων, στον ημιώροφο του κτηρίου.
Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα LIFE και οι αλλαγές του Νέου Πολυετούς Προγράμματος LIFE 2018-2020, τα δύο υπο-προγράμμματα Περιβάλλον και Δράση για το Κλίμα, οδηγίες για την προετοιμασία μιας πρότασης και οι δράσεις της GR LTF, ενώ εκπρόσωποι έργων LIFE θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές και αποτελέσματα των έργων τους.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν διμερείς συναντήσεις μεταξύ των Εμπειρογνωμόνων της GR LTF και των δυνητικών δικαιούχων, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης πιθανών ιδεών/προτάσεων προς υποβολή.
Ο μέγιστος αριθμός συναντήσεων ανά Εμπειρογνώμονα είναι 9 (με μέγιστη διάρκεια 20 λεπτών η καθεμία) και η συμμετοχή σε αυτές απαιτεί προεγγραφή για την ομαλή διεξαγωγή τους.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση πραγματοποιούνται στη φόρμα εγγραφής.
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα, ΕΔΩ.
Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση