Εκπαιδευτικό σεμινάριο για 3D σχεδιασμό και εκτύπωση συστημάτων υδροπονίας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Τρισδιάστατος σχεδιασμός και τρισδιάστατη εκτύπωση υδροπονικών εφαρμογών» διοργανώνει τo Εργαστήριο Ψηφιακής Κατασκευής και Χαρακτηρισμού Υλικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στο πλαίσιο του έργου «Εφαρμογές υδροπονίας με τρισδιάστατη εκτύπωση από βιοδιασπώμενα και ανακυκλωμένα υλικά με έμφαση σε φυτά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη βιοποικιλότητα».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Φυσικό Περιβάλλον και Καινοτόμες Δράσεις 2020» του Πράσινου Ταμείου. Στόχος  του έργου είναι η επιδεικτική εφαρμογή της τρισδιάστατης εκτύπωσης σε συστήματα υδροπονίας από βιοδιασπώμενα υλικά ενδεικτικά παραδείγματα υδροπονικών εφαρμογών για είδη φυτών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον (αρωματικά, φαρμακευτικά, τοπικές παραδοσιακές ποικιλίες, αυτοφυή εδώδιμα). Τα εν λόγω συστήματα προσφέρονται για την ανάπτυξη φυτών όλο το χρόνο σε εσωτερικό χώρο (σπίτι, γραφείο, κ.ά.).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ή/και απόφοιτους Τμημάτων Γεωπονικών και Πολυτεχνικών Σχολών, ή συναφή Τμήματα και Σχολές, αρχάριους στον τρισδιάστατο σχεδιασμό.

Για τη δήλωση συμμετοχής ακολουθήστε τον σύνδεσμο:

https://www.ihu.gr/ucips/post-6135

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Επίκουρος καθηγητής Δημήτριος Τζέτζης

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.linkedin.com/in/3dpon-project-a25390202/

https://www.facebook.com/3Dpon-Project-100297255327921/

3dpon.project@gmail.com

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση