ΕΛΠΕ: Κανένας λόγος ανησυχίας για τη δυσοσμία στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία από το ζήτημα της δυσοσμίας στο Κορδελιό τονίζουν τα ΕΛΠΕ, σχολιάζοντας τις χθεσινές ανακοινώσεις από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τη μελέτη που υλοποιείται από το ΑΠΘ και την καθηγήτρια Κωνσταντινή Σαμαρά.

«Αναμένουμε να λάβουμε και επισήμως  γνώση, όπως έχουμε ήδη ζητήσει εγγράφως, για το σύνολο των ευρημάτων της έρευνας που διενεργήθηκε, καθώς και την ολοκλήρωση της μελέτης, προκειμένου να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα και οι πιθανές λύσεις. Υπενθυμίζουμε ότι ο Όμιλος ΕΛΠΕ χρηματοδότησε τον εξοπλισμό με τον οποίο πραγματοποιείται η παρούσα έρευνα. Από τα πρώτα ευρήματα των μετρήσεων που γνωστοποιήθηκαν κατά τη Συνέντευξη Τύπου, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία», τονίζουν τα ΕΛΠΕ.

Διαβεβαιώνουν επίσης ότι παραμένουν αρωγοί στις προσπάθειες των τοπικών κοινωνικών στις οποίες  δραστηριοποιούνται, συμβάλλοντας στη διαρκή ανάπτυξη και στη συνεχή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και υγιεινής.

«Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δηλώνει ότι η συνεχής μείωση των αέριων εκπομπών του και η χρήση των καλύτερων τεχνολογιών για τη βελτίωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, αποτελεί διαρκή και αταλάντευτο στόχο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση