Εμφανίστηκαν λύκοι σε περιοχές της Αθήνας - Φέρονται να επιτέθηκαν σε σκυλιά (φωτο)

Οι εθελοντές Πολιτικής Προστασίας ανήρτησαν στην σελίδα τους στο Facebook φωτογραφίες από δυο αδέσποτους σκύλους, οι οποίοι φαίνονται να έχουν δεχθεί επίθεση από άγριο ζώο, πιθανότατα από λύκο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Επικαλούνται δε αξιόπιστες μαρτυρίες άλλων κατοίκων, που ισχυρίζονται ότι έχουν δει λύκο στην περιοχή της Ραπεντώσας.

«Σας εφιστούμε την προσοχή σας, στους περιπάτους σας στο δάσος και κυρίως όταν έχετε μαζί σας το κατοικίδιο σας» τονίζουν.

Σύμφωνα με τον εθελοντή Δημήτρη Πιτιανούδη, «το σκυλί ήταν σε περιφραγμένο οικόπεδο, δεν βρέθηκαν ίχνη από πατημασιές αγριογούρουνου, ούτε η περίφραξη ήταν κάπου κατεστραμμένη. Κάτι μπήκε πηδώντας από πάνω. Τα ίχνη είναι μπερδεμένα με των σκύλων».

Σύμφωνα με αναφορές από τοπικές ιστοσελίδες και γκρουπ κατοίκων στο Facebook, είναι πιθανό να εμφανίστηκαν λύκοι τις τελευταίες ημέρες και στη Νέα Ερυθραία ενώ κάποιοι μιλούν για αγέλη.

Το πιθανότερο είναι να πέρασαν κάτω από τις υπόγειες διαβάσεις της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας , λόγω χιονιού, σχολιάζουν κάτοικοι της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες:

skylos2
skylos1
skylos

Λύκος φέρεται να εμφανίστηκε και στην περιοχή Καστρί της Νέας Ερυθραίας, όπως ανέφεραν κάτοικοι, που προσπάθησαν να ενημερώσουν τη Φιλοζωική. Ωστόσο, η εμφάνιση αυτή φέρεται να διαψεύδεται από πολίτες και τη φιλοζωική Εκάλης, τονίζοντας ότι πρόκειται για αδέσποτο σκύλο που τριγυρνά στο Μορτερό.

Οι επίμαχες εικόνες:

 

lykos1

Πηγή: Protothema.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση