Ενδιαφέρον οκτώ γερμανικών εταιρειών για συνεργασίες σε σκουπίδια και λύματα

Ενδιαφέρον για συνεργασίες και συνέργειες με Έλληνες επιχειρηματίες στον τομέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και Λυμάτων εκφράζουν οκτώ γερμανικές εταιρείες.

Οι γερμανικές εταιρείες θα συμμετάσχουν σε επιχειρηματική αποστολή και ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Λυμάτων στην Ελλάδα και στη Γερμανία», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (στο Ξενοδοχείο Porto Palace) την Τρίτη και διοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

Στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, εξειδικευμένοι Έλληνες και  Γερμανοί εισηγητές θα αναλύσουν το θεσμικό πλαίσιο,  καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της αγοράς με εξειδίκευση στον τομέα των Διαχείρισης Απορριμμάτων και Αποβλήτων, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων.

Το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων και λυμάτων στην Ελλάδα είναι πάντα επίκαιρο και η επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων είναι αναγκαία. «Η Ημερίδα αυτή αποδεικνύει το ενδιαφέρον της γερμανικής αγοράς για το δυναμικό ανάπτυξης της πράσινης οικονομίας στην Ελλάδα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), καθώς και ότι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, αλλά και τη δήλωση συμμετοχής στην ημερίδα, που θα πρέπει να συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος, διατίθενται στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου http://griechenland.ahk.de/gr στην ενότητα εκδηλώσεις.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση