Ενημέρωση για τους δασικούς χάρτες στην Καβάλα

Ενημερωτική εκδήλωση για την Ανάρτηση των Δασικών Χαρτών και τη διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων επ’ αυτών, διοργανώνουν ο Δήμος Καβάλας με τη συνεργασία του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Αν. Μακεδονίας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αν. Μακεδονίας και του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

-  Χαιρετισμοί
-  «Εννοιολογική προσέγγιση του Δάσους και της Δασικής έκτασης στο πεδίο κατάρτισης των Δασικών Χαρτών», Διαμαντής Σταγγίδης, Δασολόγος, Προϊστάμενος τμήματος δασικών χαρτογραφήσεων της Δ/νσης Δασών Καβάλας, εισηγητής Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.
- «Ρυμοτομικό σχέδιο Καβάλας – Ιστορική αναδρομή και δασικές εκτάσεις», Ιωάννα Κατσούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχ/κός, υπεύθυνη σχεδίου πόλεως του Δήμου Καβάλας, εισηγητής του Δήμου Καβάλας.
-  «Διευκρινίσεις-παρεμβάσεις στη διαδικασία των Δασικών Χαρτών-Προβλήματα που εντοπίζονται ανά περιοχή», Μιχάλης Αποστολίδης, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχ/κός, Πρόεδρος Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Νομού Καβάλας, εισηγητής Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
- «Νομικά ζητήματα των Δασικών Χαρτών», Δήμος Νικόπουλος, δικηγόρος Θεσσαλονίκης, εισηγητής Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.

Από τον δήμο Καβάλας καλείται κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης και εμπλεκόμενος επιστήμονας να παραβρεθεί στην εκδήλωση ώστε να ενημερωθεί για την πρόσφατη ανάρτηση των δασικών χαρτών της Καβάλας και για τη διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων επ’ αυτών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση