Εννέα ερωτήσεις προς υποψήφιους ευρωβουλευτές για την αιολική ενέργεια

Σε ποια μόνιμη επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου θα επιδιώξετε να ενταχθείτε εάν εκλεγείτε; Πόσο ενημερωμένος ή ενημερωμένη είστε για τις πολιτικές για τις Α.Π.Ε.; Πώς ιεραρχείτε και πώς αξιολογείτε την ανάγκη για επενδύσεις αιολικής ενέργειας;

Αυτές είναι μερικές από τις 9 σύντομες ερωτήσεις που απευθύνει στους υποψηφίους Ευρωβουλευτές η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας ΕΛΕΤΑΕΝ.

Με την πρωτοβουλία της αυτή, η ΕΛΕΤΑΕΝ επιδιώκει:

  • να ευαισθητοποιήσει τους υποψηφίους για τις πολιτικές της κλιματικής αλλαγής και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ιδιαίτερα της αιολικής ενέργειας,
  • να δημιουργήσει ένα δημοκρατικό βήμα για τους υποψήφιους ώστε να επικοινωνήσουν με τους φίλους της αιολικής ενέργειας.

Οι υποψήφιοι μπορεί να απαντήσουν επισκεπτόμενοι την ειδική σελίδα στο δικτυακό τόπο της ΕΛΕΤΑΕΝ όποτε το επιθυμούν. Οι απαντήσεις θα παραμένουν κρυφές από το ευρύ κοινό έως την 9 Μαΐου 2019 οπότε, αφού επιβεβαιωθούν με το γραφείο του υποψηφίου, θα δημοσιοποιηθούν. Και μετά την ημερομηνία αυτή, υποψήφιοι που δεν έχουν απαντήσει θα μπορούν να συνεχίσουν να συνδέονται στη σελίδα και να δίνουν τις απαντήσεις τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρούν τα στοιχεία τους και να απαντούν ΕΔΩ

Αν σας άρεσε το άρθρο, Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση